Prijzen

Kort en bondig:

All-in concept
-Aantal fotografen: 2
-Prijs: 2650 euro (optioneel photobooth + 250 euro)
-Tijdsduur: vanaf klaarmaken (rond 8u30) tot ruim na de openingsdans (afhankelijk van start openingsdans, tot max. een uur na middernacht)
-Aantal bewerkte foto’s: 800-1100
-Aflevering foto’s op gepersonaliseerde USB-stick: in hoge (voor prints) en lage resolutie (social media vriendelijk formaat)
-Aflevertijd: van 3 weken tot 10 weken (afhankelijk van de drukte, gemiddeld 4 weken)

Verkort concept
-Aantal fotografen: 1 (optioneel 2)
-Prijs: offerte op maat
-Tijdsduur: 8 uren of korter
-Aantal bewerkte foto’s: 250-500
-Aflevering foto’s op gepersonaliseerde USB-stick: in hoge en lage resolutie
-Aflevertijd: van 3 weken tot 10 weken

Optioneel:
-Photobooth (hoge resolutie foto’s, geen prints): 250 euro
-Album: 400-600 euro (afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en afwerking)

We werken volgens een all-in concept; dit omvat een hele dag fotograferen (vanaf 8u30 ’s morgens) met twee fotografen vanaf de voorbereiding van bruid én bruidegom tot ruim na de openingsdans (ten laatste tot 01u00, afhankelijk van start openingsdans). De kostprijs hiervoor bedraagt 2650 euro.

Na het huwelijk worden de foto’s geselecteerd, bewerkt en afgeleverd op een USB-stick in hoge resolutie en ook in een web-vriendelijk formaat. De bezorgtijd hangt deels af van drukte in die periode, maar tussen 4 en 6 weken is een realistisch gemiddelde. Je betaalt niets extra om de foto’s te ontvangen zonder watermerk. Ook verplaatsingskosten zijn inbegrepen.

Wensen jullie sterk af te wijken van het all-in concept (b.v. halve dag of korter), dan hebben we een verkort concept en is het boeken van 1 fotograaf mogelijk. Mail gerust voor een offerte op maat.

Wil je achteraf een album door ons laten maken, dan is dat zeker mogelijk. Albums kunnen in alle maten en prijzen. Vraag ons gerust om meer info!

Photobooth?

We bieden ook een photobooth aan. In tegenstelling tot andere photobooths betreft het geen fancy “pasfotohoekje” en kan je ook geen automatische prints bekomen. We werken met een groot tv-scherm en een professionele camera op statief met studiolichten. Het grote voordeel van deze opstelling is dat de kwaliteit van de foto’s net zoals professionele foto’s is. Geen webcam kwaliteit, maar achteraf bewerkt én in hoge resolutie. Attributen zoals gepersonaliseerde maskers, slingers en andere party props voorzien jullie best zelf, maar we kunnen uiteraard helpen met ideetjes. Een photobooth bestellen is enkel mogelijk in combinatie met een huwelijk dat door ons wordt gefotografeerd. Voor onze photobooth reken je op 250 euro (inclusief nabewerking).

Klik hier om ons een mailtje te sturen of ga naar de pagina “contact”!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: