Prijzen

Kort en bondig:
– Tijdsduur: zonder beperkingen (vanaf klaarmaken tot lang na de openingsdans)
– Aantal fotografen: 2
– Prijs: 1950 euro
– Aantal bewerkte foto’s: 800-1100
– Aflevering foto’s: USB-stick (foto’s zonder watermerk)
– Aflevertijd: gemiddeld 4-6 weken, tot enkele maanden

Optioneel:
– Mobiele photobooth: 350 euro
– Album: 300-1000 euro (afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en afwerking)

We werken volgens een all-in concept; dit omvat een hele dag fotograferen met twee fotografen vanaf de voorbereiding van bruid én bruidegom tot enkele uurtjes na de openingsdans. Hiervoor vragen we 1950 euro.

Na het huwelijk worden de foto’s geselecteerd, bewerkt en afgeleverd op een USB-stick in hoge resolutie en ook in een web-vriendelijk formaat. De bezorgtijd hangt deels af van de periode van het jaar, maar tussen 4 en 6 weken is een realistisch gemiddelde. Je betaalt niets extra om de foto’s te ontvangen zonder watermerk. Ook verplaatsingskosten zijn inbegrepen, met een maximum van ongeveer 200 km rond Antwerpen.

Wensen jullie sterk af te wijken van het all-in concept (b.v. halve dag of korter), dan is dit zeker bespreekbaar.

Wil je achteraf een album door ons laten maken, dan is dat zeker mogelijk. Albums kunnen in alle maten en prijzen. Vraag ons gerust om meer info!

 

Photobooth?

We bieden vanaf nu ook een ‘mobiele photobooth’ aan. In tegenstelling tot andere photobooths betreft het geen fancy “pasfotohoekje” en kan je ook geen automatische prints bekomen. We werken met een groot tv-scherm en een geavanceerde camera op statief (met flits). Het grote voordeel van deze opstelling is dat de kwaliteit van de foto’s net zoals professionele foto’s is. Geen webcam kwaliteit, maar digitaal bewerkt en in hoge resolutie. Attributen zoals gepersonaliseerde maskers, slingers en andere party props voorzien jullie best zelf, maar we kunnen uiteraard helpen met ideetjes. Een photobooth bestellen is enkel mogelijk in combinatie met een huwelijk dat door ons wordt gefotografeerd. Voor de mobiele photobooth reken je op 350 euro (inclusief nabewerking).

photobooth-wedding

Er bestaat ook de mogelijkheid om ter plaatse Instax-mini (Polaroid) foto’s te nemen of digitale foto’s af te printen op een bankkaart formaat (b.v. voor gastenboek). Hierover overleggen we best even voor de prijs en haalbaarheid (wat timing en gelegenheid betreft).

Foto collage small prints

Voor andere feesten (zoals geboortefeesten, tuinfeesten, …) stuur ons een mailtje met jullie verwachtingen, dan maken we een prijs op. Reken op zo’n 300-400 euro voor 2-3 uurtjes fotograferen (inclusief nabewerking en verplaatsing).

Klik hier om ons een mailtje te sturen of ga naar de pagina “contact”!

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑