Prijzen

Kort en bondig:
-Aantal fotografen: 2
-Prijs: 2250 euro (2500 euro inclusief photobooth)
-Tijdsduur: zonder formele beperkingen (vanaf klaarmaken tot na de openingsdans)
-Aantal bewerkte foto’s: 800-1100
-Aflevering foto’s: Hoge en lage resolutie. Op USB-stick (foto’s zonder watermerk)
-Aflevertijd: gemiddeld 1 à 2 maanden (afhankelijk van drukte periode)

Optioneel:
-Photobooth: 250 euro
-Album: 400-600 euro (afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en afwerking)

We werken volgens een all-in concept; dit omvat een hele dag fotograferen met twee fotografen vanaf de voorbereiding van bruid én bruidegom tot ruim na de openingsdans. Hiervoor vragen we 2250 euro.

Na het huwelijk worden de foto’s geselecteerd, bewerkt en afgeleverd op een USB-stick in hoge resolutie en ook in een web-vriendelijk formaat. De bezorgtijd hangt deels af van de periode van het jaar, maar tussen 4 en 6 weken is een realistisch gemiddelde. Je betaalt niets extra om de foto’s te ontvangen zonder watermerk. Ook verplaatsingskosten zijn inbegrepen.

Wensen jullie sterk af te wijken van het all-in concept (b.v. halve dag of korter), dan is dit zeker bespreekbaar.

Wil je achteraf een album door ons laten maken, dan is dat zeker mogelijk. Albums kunnen in alle maten en prijzen. Vraag ons gerust om meer info!

Photobooth?

We bieden ook een photobooth aan. In tegenstelling tot andere photobooths betreft het geen fancy “pasfotohoekje” en kan je ook geen automatische prints bekomen. We werken met een groot tv-scherm en een professionele camera op statief met studiolichten. Het grote voordeel van deze opstelling is dat de kwaliteit van de foto’s net zoals professionele foto’s is. Geen webcam kwaliteit, maar achteraf digitaal ontwikkeld en in hoge resolutie. Attributen zoals gepersonaliseerde maskers, slingers en andere party props voorzien jullie best zelf, maar we kunnen uiteraard helpen met ideetjes. Een photobooth bestellen is enkel mogelijk in combinatie met een huwelijk dat door ons wordt gefotografeerd. Voor de mobiele photobooth reken je op 250 euro (inclusief nabewerking).

photobooth-wedding

Klik hier om ons een mailtje te sturen of ga naar de pagina “contact”!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑