Over ons…

Hallo!

Wij zijn Sofie en Arnout, een tof koppel achter de naam Nuptias Photography.

Onze naam is eigenlijk niet zo ver gezocht als het op het eerste gezicht lijkt, want ‘nuptias’ is de Latijnse vertaling voor ‘huwelijk’ en het liefst fotograferen we dan ook huwelijksfeesten en alles wat erbij komt kijken. Omdat we steeds met z’n tweeën zijn, kunnen we elk moment van de dag vanuit een verschillend standpunt fotograferen en hebben we meer tijd voor het vastleggen van alle details, emoties en impressies van deze bijzondere dag uit jullie leven.

Dat er aan jullie huwelijksdag enorm veel voorbereiding vooraf is gegaan, en dat er over elk klein detail wel degelijk is nagedacht, weten we maar al te goed! We zijn namelijk zelf in 2016 getrouwd en begrijpen nu nog beter wat je als bruidspaar van de fotograaf verwacht!

Sofie & Arnout

Natuurlijk kan je bij ons terecht voor veel meer dan huwelijksfotografie alleen; alle vormen van fotografie waar vreugde en emotie aan te pas komt, vinden we geweldig om vast te leggen! Denk maar aan doop- of geboortefeest, familiefeesten, verloving… of gewoon wanneer je graag een reeks leuke en professionele foto’s hebt van een speciaal moment of met een speciaal persoon.

Hebben we je nieuwsgierigheid opgewekt? Neem dan zeker een kijkje in onze galerijen!

Groetjes,

Sofie & Arnout

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑